Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Králové mohli utrácet, když poddaní makali a nic je nestáli. Být to dneska stejně, tak nebude obezita a civilizační choroby, lidé by neměli na cigarety ani alkohol a jedinou zábavu, kterou by si mohli dopřát, by byl sex. Stát by nebyl zadlužen, ale v přebytku, protože by se ročně ušetřilo 500 miliard sociálních výdajů a další úspory by byly ze zdravotnictví.

0 0
možnosti
Foto

Ale proti našemu starostovi Prahy 7 jsou všichni Jindřichové troškaři. Náš Ječmének chce zadlužit své spoluobčany na 150 let, neb chce mít novou radnici, respektive těch 15% všimného. Příští rok bude sice po volbách vykopnut, ale zajištěn do konce života. Zlatej Jindřich! Zlatej Miloš!

0 0
možnosti
BM

Byla to doba renesanční, kdy tělesné požitky patřili k bontonu. A nemusíme chodiit daleko ani vysoko. Stačí se začíst do rožmberské kroniky Vavřince z Březové: Taková svatba Petra Voka to byla žranice. A jeho bratr Vilém si to dokonce užil čtyřikrát..

Avšak jiná doba jiný mrav. Akorát můžeme konstatovat, že náš pan prezident je vskutku renesanční člověk...

1 0
možnosti
JH

J51a75n 51H72l89e71d77í84k

12. 12. 2013 17:19

výborný článek--- mohl být delší,, i když absolutně mimo mísu !!

My o voze, vy o koze.

0 0
možnosti
JV

Přečtěte si tu knížku a vůbec něco o té době v Anglii..Neodpoutáte se..Jinak 90% článečků tu "o voze" (současné politice), proč ne občas "o koze" (případně to množné číslo), tedy něčem odtažitějším..

2 0
možnosti
MM

Hezké, díky za rozšíření obzorů R^

.

Zvlášť to to zápasení panovníků je sympatické, ale toho se od Miloše I. asi nedočkáme...

1 0
možnosti
JV

Co my víme, co chystá...

1 0
možnosti
PK

Když se vymění vládci Václav VI. a Miloš I. - tak do značné míry ten systém běží stále stejně. A že by Klaus popíjel vodu z vodovodu a k tomu suchý chléb - je nepravděpodobné. Třikrát víc prožrat není jednoduché, v tom musí být něco jiného.

1 0
možnosti
JV

Koho téma zajímá více, tedy ta historická část, doporučuji knihu Alison Weirové, Jindřich III., Král a dvůr..

0 0
možnosti
JV

Pardon, Jindřich VIII...

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 731x
Nemýlím-li se (je to už pár let), živil jsem se (dobře i špatně) jako učitel. Mnohem raději se ovšem sám něco učím - může to být psaní blogů a čehokoliv nebo třeba liftovaný bekhend..Píši blogy i do Lidovek..