Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám, že váš humor není pro natvrdlíky. Můžete s tím žít?:-)

0 0
možnosti

To mal byť sarkazmus alebo ste tú znôšku tupostí mysleli naozaj vážne?

Nedávno som čítal zaujímavú myšlienku. Počas občianskej vojny na Ukrajine sa eurohujeri začali meniť na eurokreténov.

0 0
možnosti

Snad ta prvá možnost, ne?

0 0
možnosti
Foto

Představte si Honzo, že máte dítě - synka a nebo dcerku, případně vnuka či vnučku a nebo nějakého hodně dobrého a blízkého přítele či kamaráda. On by znamenal "běh a život naší planety Země". Byl by jeho vtělením a ztělesněním. Podle článku, který jste napsal, nejdříve by jste mu utrhl trhavinou obě ruce, poté by jste mu nechal rozemlet spodní končetiny, do krku mu nalil žíravinu a až by jste mu odstranil břitvou obě oči, ustřelil by jste mu hlavu kanónem.. A potom ? Vrátíte se domů, blik svítíte, blik topíte, máte co k jídlu, pitnou vodu, čistý vzduch, práci, penzi, na politické scéně to jakš-takš jde, nekrčíte se nikde ve sklepě po zásahu atomovou zbraní, .... ale jen jedno Vám Honzo stále neštimuje.. Ten seznam zemí, který právě čtete, stále obsahuje jakousi zemi - "Rusko", či jak se to vlastně jmenuje a najednou zvoní ona vnučka-vnuk-dcerka-či syn a nebo nějaký blízký známý a říká, to jsem rád-a, ještě, že je tu to Rusko..Podívej, oni nakonec..V Neberte to prosím Honzo osobně, jen jsem chtěl přiblížit skutečný stav věcí. Rádi bereme "do pusy" tak silná slova, jako jste vzal Vy. Mám k Vám respekt a úctu. Pokud by Vám jakkoliv tato moje reakce ublížila, veřejně se omluvím. Ani Honzo netušíte jaké energie podobným blogem na sebe startujete. Ani netušíte, jaké lekce do Vašeho života tímto uvažováním přitahujete. Všechno jen proto, mít to vytoužené číslo karmy 45 a víc a nebo je tomu jakkoliv jinak ? Rozesmutněl jste mne a zároveň velmi vystrašil. Z Vašeho článku mám veliký strach. Co kdybych teď šel, ze strachu koupil střelný prach a nebo jinou hořlavinu a udělal pár po domácku vyrobených bomb, které bych sem tam hodil do koše u několika autobusových zastávek, náhodně po celé republice.. Je to temné uvažování, ale může to takto být. My si nevědomky vychováváme tyto násilníky, kteří jsou skutečně odkojení strachem.. Honzo, vše dobré, přeji pevné zdraví, spokojený život.

0 0
možnosti

Jste si jist, že to, co jsem napsal v prvé části článku, opravdu chci? Nechci třeba opak?

0 0
možnosti

Pane Varguliči,to co jste napsal v prvním odstavci blogu,klidně může přijít.Ani bych se nedivil.

2 0
možnosti

A22d55a86m 94S36t69a46v98a

2. 9. 2014 18:33

Co "vyškrtnout ze seznamu zemí"  Zakopat pod zem!

0 0
možnosti

J64a28n 92K32r81a72u82s

2. 9. 2014 18:00

Jo, přežije i Bildereberg, až se z dolarů stanou papírky nedobré ani jako toaletní a bývalí hlavouni Bilderebergu se budou učit orat od prostých afroameričanů, aby se vůbec najedli. R^

3 1
možnosti

Vy se hlavně naučte číst. Autor totiž není proti sankcím. Jen nevěří, že něčemu pomohou. :-)

1 1
možnosti

Zrovna Tolstý a Dostojevskij byli kritici ruské zaostalosti a ruského imperialismu. Není proč tyto klasiky vyškrtávat. Umění za politiku mocných nemůže, pokud není v umění v jejich službách

2 2
možnosti

Dík, někteří čtou jen první část blogíku..

0 0
možnosti
Foto

R^:-)  A udělejme si pořádek i ve svých kalendářích. Náporu východních Slovanů jsme odolali, ale 5. červenec furt máme jako svátek. Se divím.

2 1
možnosti

Cyril a Metoděj byli Řekové:-)

3 0
možnosti

J63a58r89a 29R52a56n21k

2. 9. 2014 17:38

Jste zde jiz dne sdruhy se sankcemi kultury, mate snad v CR jine zpravy, nez cely svet?

Zni to vse jako zpravy z BohnicRv

1 5
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 731x
Nemýlím-li se (je to už pár let), živil jsem se (dobře i špatně) jako učitel. Mnohem raději se ovšem sám něco učím - může to být psaní blogů a čehokoliv nebo třeba liftovaný bekhend..Píši blogy i do Lidovek..