Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Píšete vždy krásně a duchaplně. R^

Přeji Vám miliony takových pěkných a laskavých chvilek, včetně zdravé, stále dynamické demokracie v domácnosti.

4 0
možnosti

Moc děkuji, ano "krásně a duchaplně", ale kampak na Vás.. V naší "dynamické" domácnosti se vaří oběd, budou zapékané brambory a těším se na další pěknou chvilku s nimi (podobně krásné chvilky jsou nad Vašimi fotografiemi)..

2 0
možnosti

Zdravím sympatického muže v beranici ! Dodávám - Čím je člověk starším, čas mu teče úplně jinak ! Pravdu má autor díla - Adolf Hoffmeister, - Čas se nevrací ! Též sranda, druhý Adolf předvedl, jak to vypadá s Tisícíletou říší ! Ta trvala 12 let ! Komunisté, pravda, byli úspěšnějšími ! Láska k SSSR na Věčné časy se podařila lépe - 41 let ! Já to ppoužívám , když ženu drapnu za ruku a někam jdeme - Matko, jedině náš vztah - Lože a stůl je fakt na Věky a jistota Desetinásobku k tomu ! Přeji vše dobré. No ten stůl u nás již taky vítězí ! ... :-)

4 0
možnosti

Děkuji, sedím tu prostovlasý a vlastně i prostomyšlenkový, ale neva..

1 0
možnosti

Já často koukám do vody, nebo do ohně a medituji o toku života, sledovat maminky s kočárkem v parku je asi stejné téma. Tak ať máte hodně sluníčka nejen v tom parku, ale i v životě....R^R^R^

7 0
možnosti

Ať se daří nám oběma a vlastně pokud možno všem, i když to je asi iluze, ale krásná..

2 0
možnosti

Přeji Vám ještě mooc milionových chvilek a pořádně si je užijte.

.

:-)R^

1 0
možnosti

Děkuji..Právě dnes takovou zažívám, i když nevím kolikátou..

1 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 731x
Nemýlím-li se (je to už pár let), živil jsem se (dobře i špatně) jako učitel. Mnohem raději se ovšem sám něco učím - může to být psaní blogů a čehokoliv nebo třeba liftovaný bekhend..Píši blogy i do Lidovek..