Diskuse

Jehla hledačka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super, ať to pomůže proti tomu hnusnému viru a vy se těšíte zdraví a pohodě v rodinném kruhuR^R^R^

1 0
možnosti

Děkuji, třeba to tak bude..

0 0
možnosti

Blahopřeji muži bodnutému a sděluji.

Neochotně jsem vzal na vědomí, že se asi furt něco bude dít. Nehynoucí záludnosti virů ! Evidentně ovlivněn minulým - naivně žil v dojmu, vše je již vymýceno ! Zřejmě to ani není možné - Rádi jsme přijali tezi, vše je v pohybu ! Tedy je opět, nepříjemně zde !

Řešení vidím v dostupném - Ve vlastní opatrnosti a dodržování zásad + testování + vakcinaci. Jsem přesvědčen, že i tato epidemie pomine. Jisty, čas a náklady. Asi shoda, že by nikdo nevěřil, že v tom již budeme žít 1 rok ! Postupy Vlády nehodnotím, slovy mého rodiče - "Vše se dá dělat lépe". Méně mluvit - více pracovat ! Spousta otázek, kdo páše více škod - Kabinet - bacil ... ?

V rámci svého racia se půjdu očkovat rovněž. Zcela neideologicky tvrdím, že je mi lhostejné, jakým preparátem. Klidně i Sputnikem - za předpokladu, že bude mít to, co zboží potřebuje. Řádnou certifikaci výrobku. Podobně, jako výrobek čínský, ji zatím nemá ... !

Nelze nevidět, co se kolem uvedení "Zboží na trh", děje ! Na záda nám tak skáče bacil a politika ještě k tomu ! Nedivím se kdysi Frantovi Sauerovi, který v rámci dobra kácel i Sloup. Dnes, v rámci dobra zase slyšíme, že máme autem vyjet klidně vlevo ! Jeto cesta kratší a v různých zemích už taky tak jezdí. Já volám, s těmito kecy - Nechť se jdou bodnout ! .. :-)

0 0
možnosti

Dík za pěknou a obsáhlou reakci, ta jehla si Vás jistě brzy najde..

1 0
možnosti

Tak to je prima, já si musím počkat až uběhnou 3 měsíce, jinak už bych se s jehlou už také potkala...

Hodně zdraví, pane Varguliči!

0 0
možnosti

Dík! Zdraví už nebudu mít nikdy hodně, ale trošku bych pořád ještě bral..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS